Welkom bij

De perfecte muziek voor je reis, die zich in real time aan je omgeving aanpast.

Benieuwd hoe je Interrail-avontuur klinkt?

Ontdek Europa's SoundTracks

Om 50 jaar Interrail en het idee van reizen en verkennen te vieren, hebben we SoundTracks gecreëerd! De perfecte muziek om je te vergezellen op je treinreis. Die zich in real time aanpast aan je locatie, omgeving, tijdstip en weersomstandigheden.

Hoe werkt zo'n pas?

Alleen op basis van je GPS-locatie ontvangen we anonieme informatie over je locatie, het tijdstip van de dag, je omgeving en zelfs het weer!

We voeren al die gegevens in onze SoundTracks-app in. Aan de hand van je persoonlijke parameters genereren we een volledig uniek track om naar te luisteren terwijl je achterover leunt en van het uitzicht geniet.

01
Locatie
02
Omgeving
03
Tijd van de dag
04
Weer

Aantal mogelijke tracks: onbeperkt

Een 100% unieke soundtrack voor elke reiziger, in elke trein, over ons hele europese spoornetwerk

Benieuwd hoe jouw Interrail-avontuur klinkt?

Hou je van reizen en kun je niet wachten om meer te ontdekken? Zeg ja tegen het avontuur! Boek nu een pas en begin met het plannen van je reis! Kies uit meer dan 30.000 bestemmingen in 33 landen.

Eenmaal aan boord leun je lekker achterover, druk je op play op je unieke SoundTrack en geniet je van de reis. Veel reisplezier!

Boek een pas

50 jaar Interrail

In 1972 werd een eenmalig aanbod geïntroduceerd aan Europese jongeren tot en met 21 jaar oud om Europa te verkennen en vriendschap tussen landen te bevorderen. Voor het eerst hadden jongeren de kans om vrij door Europa te reizen, met behulp van één pas voor de spoorwegsystemen van 21 verschillende landen. Tegenwoordig biedt Interrail onbeperkte toegang tot meer dan 30.000 bestemmingen in 33 verschillende landen. Heel Europa is klaar om verkend te worden! Waar ga je vandaag naar toe?